“L’agricultura ecològica no és ni ‘pija’ ni esnob”

Publicado: 13 enero, 2015 en Uncategorized

esther vivas

Barcelona. Societat.[en castellano]

Virtudes Pérez | El Punt AVUI

La investigadora Esther Vivas publica El negocio de la comida, una mirada crítica a l’actual sistema agroalimentari que defensa l’eficiència de l’agricultura ecològica i de proximitat. Assegura que el model industrial és el culpable que no hi hagi aliments per a tothom.

———————————————————————————————————————–

Fa aproximadament un any, el químic i expert en biotecnologia José Miguel Mulet va presentar el llibre Comer sin miedo, en què defensava els transgènics i afirmava que el menjar ecològic no és més sa que l’industrial. Ara, la investigadora en temes d’agricultura i alimentació Esther Vivas publica El negocio de la comida, una obra que defensa justament la tesi contrària i reivindica l’eficiència de l’agricultura ecològica i de proximitat.

Ens fan tornar bojos. El que un dia ens diuen que és bo, un altre ens adverteixen que ens perjudica. Què podem fer per alimentar-nos…

Ver la entrada original 475 palabras más

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s